Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Кметът на Кардам Георги Събев разкри в ефира на

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgКметът на Кардам Георги Събев разкри в ефира на
Коментари Харесай

Кметът на Кардам: Предложихме на Росица да я назначим по новите ни програми, но тя си хвана шапката. Постъпи крайно безотговорно

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Кметът на Кардам Георги Събев разкри в ефира на " Нова Телевизия ", че е предложил работа на Росица Маринова, която изчезна през предходната седмица с детските надбавки на петте си деца.

``
реклама

" В петък бабата ми показа, че щерка й я няма. Не беше толкоз обезпокоена, тъй като мислехме, че ще се вразуми и ще се върне до няколко дни. Но в неделя я видях много обезпокоена, тя се разплака. Уведомил съм обществените и полицията, само че в последна сметка те ще си подхващат нужните ограничения. Децата са в положително положение. При бабата и дядото те се усещат добре, тъй като тези хора ги изгледаха действително. Майката очевидно няма уговорката, последна безнаказаност от нейна страна да си напуснеш децата. Особено в такава обстановка. Бяхме говорили да я включим в новите стратегии, които започват от нова година. Като обществен помощник да гледа вързастни хора в селото. Тя няма работа. Съдействахме посредством община Генералп Тошево да бъде назначена от Нова година, само че тя си хвана шапката и отпътува ", сподели кметът пред " Нова телевизия ". 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР